Det goda livet – med specialkost, Slagthuset 1 oktober 2016

Den 1 oktober 2016 mellan klockan 10.00 – 16.00 slår vi upp portarna för en mässa full av inspiration och spännande produkter. Även i år kommer vi hålla till på Slagthuset i Malmö.

Entré
80kr
40kr för medlemmar i Svenska Celiakiförbundet (SCF) & Dansk Cøliaki Forening vid uppvisande av medlemskort.
Barn under 12 år går in gratis

Årets nyhet på mässan
Nyhet för i år är Stora Scenen där vi kommer att göra plats för Mekto Ganic, som bland annat är kostrådgivare, rawfoodkock och matstylist, och som kommer att laga spännande rätter inför publik under dagen.

Program på Stora Scenen med Mekto Ganic
kl 11.00-11.20: Sweet, guiltfree treats
kl 12.30-12.50: Healthy, clean food
kl 14.00-14.20: All about easy bread

Celiakiföreningen i Skåne län anordnar för tredje året en mässa för personer som inte tål Gluten, Laktos, Mjölk och Soja (GLMS).
Tanken med mässan är att personer i södra Sverige och östra Danmark ska kunna träffa producenter och företag som säljer produkter för de som inte tål GLMS samt andra intressanta aktörer där maten kan vara ett hinder.
Slagthuset ligger på promenadavstånd ifrån centralstationen i Malmö, vilket vi hoppas ska göra det lätt för besökare att ta sig till mässan. Genom att klicka på kartnålen (den gröna ikonen längst upp till höger på sidan) kan du få upp en karta som guidar dig till mässan. För mer information om mässan och annat bra att veta, kika gärna genom vår sida “FAQ Besökare” som du hittar under “För besökare” uppe i menyn.

Vi finns även på facebook: facebook.com/detgodalivet
Hjälp gärna dina nära och kära att hitta till mässan genom att sprida evenemanget på Facebook.

SCF Skåne