Det goda livet – med specialkost, Slagthuset 29 september 2018

Den 29 september 2018 mellan klockan 10.00 – 16.00 slår vi upp portarna för en mässa full av inspiration och spännande produkter. Även i år kommer vi hålla till på Slagthuset i Malmö.

Celiakiföreningen i Skåne län anordnar för fjärde året en mässa för personer som inte tål Gluten, Laktos, Mjölk eller Soja (GLMS).

Föreläsningar under mässan
12.00 Stine Störsrud 
(leg. dietist, med dr, Mag-tarmlab, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg)
14.00 Klas Sjöberg (överläkare, Gastroenheten, Skånes universitetssjukhus, Malmö, docent, lektor, Institutionen för kliniska vetenskaper, Malmö, Lunds universitet

Entré
40kr
20kr för medlemmar i Svenska Celiakiförbundet (SCF) & Dansk Cøliaki Forening vid uppvisande av medlemskort.
Barn under 12 år går in gratis

För utställare:
Nu är det dags att anmäla er som utställare till mässan 2018. Anmälningsformuläret hittar ni i menyn.

Tanken med mässan är att personer i södra Sverige och östra Danmark ska kunna träffa producenter och företag som säljer produkter för de som inte tål GLMS samt andra intressanta aktörer där maten kan vara ett hinder.

Slagthuset ligger på promenadavstånd ifrån centralstationen i Malmö, vilket vi hoppas ska göra det lätt för besökare att ta sig till mässan. Genom att klicka på kartnålen (den gröna ikonen längst upp till höger på sidan) kan du få upp en karta som guidar dig till mässan. För mer information om mässan och annat bra att veta, kika gärna genom vår sida ”FAQ Besökare” som du hittar under ”För besökare” uppe i menyn.

Vi finns även på facebook: facebook.com/detgodalivet
Hjälp gärna dina nära och kära att hitta till mässan genom att sprida evenemanget på Facebook.

SCF Skåne