Det goda livet – med specialkost, Slagthuset 28 september 2019

Den 28 september 2019 klockan 10.00 – 16.00 slår vi upp portarna för en mässa full av inspiration och spännande produkter. Även i år håller vi till på Slagthuset i Malmö.
Celiakiföreningen i Skåne län anordnar för sjätte året en mässa för personer som inte tål gluten, laktos, mjölk eller soja (GLMS).

Många kommer varje år från södra Sverige och östra Danmark för att provsmaka, höra de senaste nyheterna, handla för mässpriser och diskutera GLMS-produkter med producenter, företag och andra intressanta aktörer.

Slagthuset ligger på promenadavstånd ifrån centralstationen i Malmö, vilket vi hoppas ska göra det lätt för besökare att ta sig till mässan. Genom att klicka på kartnålen (den gröna ikonen längst upp till höger på sidan) kan du få upp en karta som guidar dig till mässan. För mer information om mässan och annat bra att veta, kika gärna genom vår sida ”FAQ Besökare” som du hittar under ”För besökare” uppe i menyn.

Vi finns även på facebook: facebook.com/detgodalivet
Hjälp gärna dina nära och kära att hitta till mässan genom att sprida evenemanget på Facebook.

För utställare:

Är ni företaget, producenten eller aktören vi söker?
Vill ni vara med och sprida ert namn och/eller produkter till en stor målgrupp där maten är en viktig del av livet? Har ni en eller flera intressanta produkter i ert sortiment att lyfta fram eller presentera? Kanske ni redan har något som är relevant för oss utan att ni tänkt på det. Veganska livsstilen har stort fokus på kosthållningen – vi välkomnar veganska GLMS-produkter till mässan.

Nu är det dags att anmäla er som utställare till mässan 2019. Anmälningsformuläret hittar ni i menyn.