fbpx

Det goda livet – med specialkost

Vi vill gratulera Gott utan gluten som kammade hem priset för Årets Utställare. Det är ni värda. 😀 Tack alla ni som röstade på den monter ni gillade allra bäst.

Celiakiföreningen i Skåne län vill också tacka alla som besökte mässan den 28 september 2019! Och alla utställare och funktionärer som gjorde denna mässa möjlig.

Också ett stort tack till er härliga besökare som behöll ert glada humör trots att flera utställare sålde slut slut redan efter 3 timmar. 🙂

Även nästa år kommer vi anordna en mässa full av inspiration och spännande produkter på Slagthuset i Malmö. Nämligen den 26:e september 2020. Save the date!

Vi finns även på facebook: facebook.com/detgodalivet och instagram: instagram.com/detgodalivet_malmo
Gå in och gilla vår facebook-sida redan nu för att automatiskt få information om nästa års mässa. 🙂

För utställare:
Är ni företaget, producenten eller aktören vi söker till Det goda livet 2020?
Vill ni vara med och sprida ert namn och/eller produkter till en stor målgrupp där maten är en viktig del av livet? Har ni en eller flera intressanta produkter i ert sortiment att lyfta fram eller presentera? Kanske ni redan har något som är relevant för oss utan att ni tänkt på det. Veganska livsstilen har stort fokus på kosthållningen – vi välkomnar veganska GLMS-produkter till mässan.
Fyll gärna i intresseanmälan för 2020 års mässa för att få löpande information.

Celiakiföreningen i Skåne ingår i Svenska Celiakiföreningen som företräder personer som har celiaki och-/eller laktosintolerans. Läs gärna mer på Svenska Celiakiförbundet och Celiakiföreningen i Skåne län