fbpx

Elding-Pontén

Recept GLMS

Margareta Elding-Pontén erbjuder bland annat föreläsningar, kurser och skribenttjänster inom området celiaki och glutenfritt. Margaretas intresse för celiaki och glutenfritt väcktes när hon för snart tjugo år sedan fick diagnosen celiaki. Med sin forskarbakgrund följer hon nu intresserat aktiviteterna inom området och arbetar för att sprida korrekt information om celiaki. Recept- och kunskapsboken Glutenfritt – gott och enkelt är ett led i informationsarbetet. Med den boken vill hon både inspirera till glutenfri bakning genom tips och recept och sprida kunskap om celiaki och glutenfritt genom väl genomarbetade kunskapskapitel. Sin nya bok Lotta och Tarm-Ludde är en faktabok om celiaki i sagoform för barnen. Även i den boken finns mer information och kunskap om celiaki för de vuxna att diskutera med barnen.

Margareta Elding-Pontén är doktor i kemi, specialist på patent- och vetenskapsinformation, skribent och författare.

På mässan 2022 hittar du henne tillsammans med Fria i deras monter.

Besök gärna
Hemsidan eldingponten.com
Facebooksidan www.facebook.com/eldingponten.glutenfritt
Instagram eldingponten