fbpx

FAQ Besökare

När är mässan?
Den 26 september 2019

Hur länge har mässan öppet?
Tider kommer längre fram

Kan jag köpa produkter på mässan?
Ja det kan du. Flera av utställarna hade riktigt bra mässpriser förra året.

Hur kan jag betala för det jag vill köpa på mässan?
I kassan kan du betala med kort och kontanter. Vi ser gärna att ni betalar entréavgften med kort.
När det gäller utställarna är det olika hur de kan ta betalt. Vissa utställare tar kort och/eller Swish och andra bara kontanter.

Kommer ni ha någon dietist i år?
Ja, det kommer finnas en dietist på plats i år också som ni kan ställa frågor till. Mer information om vilken tid kommer lite närmre inpå mässan.

Kan jag gå ut från mässan och sen komma in igen?
Om ni vill gå ut från mässan och sedan komma in igen tar ni med fördel kontakt med någon av oss vid entrén så ger vi er en stämpel som ni visar upp när ni vill in igen.

Jag vet en jättebra producent som jag tror skulle vara intressant för denna mässan, hur gör jag för att bjuda in producenten?
Skicka ett mail till oss på info@specialkostmassan.se med kontaktuppgifter (e-mail adress till producenten) och lite info så skickar vi en inbjudan till producenten.

Jag har synpunkter på mässan, hur kan jag dela med mig av dessa?
I samband med att mässan öppnar för besökare kommer en länk till en enkät läggas upp på startsidan. I enkäten kan du berätta vad som var bra med mässan och vad som kan göras bättre. Era enkätsvar från förra årets mässa har vi haft stor nytta av och med det som underlag har vi försökt att årets mässa ännu bättre än föregående år.
Man kan också alltid maila oss på info@specialkostmassan.se med synpunkter och tankar.

Lämna en kommentar