fbpx

FAQ Utställare

Öppettider

Mässans öppettider är 10.00-17.00 och ni får möjlighet för tillträde från 07.00 samma dag för att packa upp och iordningställa er monter.

Priser

Reklamplats på skärm inne på Malmömässan (utan monterplats)
Har du inte möjlighet att stå i en monter på mässan men vill ändå synas bland besökarna erbjuder vi en möjlighet att köpa en reklamplats för 500kr som rullar på informationsskärmarna på Malmömässan under mässans öppettider.

Monter Standard:
3000kr. Monterytan är ca 3×2,5m. Till första monterplatsen ingår det två lunchbiljetter, ett bord 180x80cm och två stolar. Tillgång till lagerhållning finns (ställa tunggods i hallen bredvid).

Monter Mini:
2000kr. Monterytan är ca 2,2 x 2,5m. Det ingår 1 lunchbiljett, ett bord 120x40cm och 1 stol. Tillgång till lagerhållning finns (ställa tunggods i hallen bredvid).

Utökning av monterplats:
Är möjligt för monterstorlek standard. För varje extra monterplats tillkommer 2000kr. Till varje extra monterplats ingår det ett bord och två stolar. Extra monterplatser kommer att placeras i anslutning till varandra.

Elanslutning 10A/230V:
750kr

Större elcentral än 10A/230V och andra önskemål:
Del i kylcontainer, lampor, disk, kylskåp och större elcentral går att få till extra kostnad och beställs av Mässervice. Ange vid anmälan så kommer ni bli kontaktade om alternativ och kostnader.

 

Övrigt

Ingår det väggar eller sidoväggar i montern? Och får vi sätta upp posters och annat på dem?
Nej det ingår inte väggar och de som har monter mot bakvägg i hallen får inte sätta upp något heller. Du kan välja att beställa bakväggar av Mäss-Service och de kostar 275kr/löpmeter + stödväggar. De väggarna får du sätta upp vad du vill på.

Får vi sälja produkter på mässan?
Ja, det får ni. Förra mässan sålde många utställare slut på sina produkter tidigt. Det kan vara en bra idé att ha med sig värdekuponger till när produkterna tar slut. Värdekuponger är även en bra idé om ni säljer kyl eller frysvaror och inte vill sälja dessa på mässan.

Hur tar vi bäst betalt av besökarna?
Besökarna uppskattar att kunna handla era spännande produkter. Att kunna ta betalt med kort och Swish underlättar för era besökare.

Hur många besökare kommer komma till mässan?
Det är alltid svårt att veta i förhand, men de senaste åren har det varit ca 1000 besökare.

Är det något speciellt vi bör tänka på?
Många av våra besökare äter någon slags specialkost. Av den anledningen uppskattar de om era innehållsförteckningar är tydliga. Vi kräver av den anledningen att det finns innehållsförteckningar till alla produkter som ni tar med er till mässan. Innehåller era produkter havre ser vi att det är ren glutenfri havre.
Något annat som är bra att tänka på är att vara minst två i montern så att ni kan turas om att gå och ta paus och liknande.

Hur kan jag dela med mig av mina upplevelser av mässan?
Efter det att mässan stängt kommer ett mail skickas ut till alla utställare med en länk till en enkät. I enkäten kan ni berätta om vad som var bra och vad som var mindre bra med mässan. Era svar hjälper oss att göra mässan ännu bättre för alla inblandade.