fbpx

FAQ Utställare

Hur länge har mässan öppet för besökare?
Mässan har öppet för besökare mellan 10:00 – 16:00. Som utställare får ni tillgång till Slagthuset mellan 07:00 och 17:00. Tiden före och efter mässans öppettider är till för att komma i ordning och plocka undan efter sig. Besökarna förväntar sig att kunna besöka hela mässan och alla utställare under tiden som mässan har öppet. Av den anledningen ber vi alla utställare att respektera detta och inte packa ihop innan dess att mässan stänger.

Får vi sälja produkter på mässan?
Ja, det får ni. Förra året sålde många utställare slut på sina produkter tidigt. Det kan vara en bra idé att ha med sig värdekuponger till när produkterna tar slut. Värdekuponger är även en bra idé om ni säljer kyl eller frysvaror och inte vill sälja dessa på mässan.

Hur tar vi bäst betalt av besökarna?
Besökarna uppskattar att kunna handla era spännande produkter. Att kunna ta betalt med kort, kontanter och Swish underlättar för era besökare.

Hur många besökare kommer komma till mässan?
Det är alltid svårt att veta i förhand, men de senaste åren har det varit ca 1300 besökare.

Är det något speciellt vi bör tänka på?
Många av våra besökare äter någon slags specialkost. Av den anledningen uppskattar de om era innehållsförteckningar är tydliga. Vi kräver av den anledningen att det finns innehållsförteckningar till alla produkter som ni tar med er till mässan.
Något annat som är bra att tänka på är att vara minst två i montorn så att ni kan turas om att gå och ta paus och liknande.

Hur kan jag dela med mig av mina upplevelser av mässan?
Efter det att mässan stängt kommer ett mail skickas ut till alla producenter med en länk till en enkät. I enkäten kan ni berätta om vad som var bra och vad som var mindre bra med mässan. Era svar hjälper oss att göra mässan ännu bättre för alla inblandade.