Det goda livet - med specialkost

Faq för Utställare

De vanligaste frågorna och svaren

Den 25 maj 2024

Mässans öppettider är 10.00-16.00 och ni får möjlighet för tillträde från 07.00 samma dag för att packa upp och iordningställa er monter.

Klockan 14.00-18.00 finns möjlighet att packa upp och iordningställa sin monter på Malmömässan.

Priser

3750kr. Monterytan är ca 3×2,5m. Till första monterplatsen ingår det två lunchbiljetter och ett bord 180x80cm. Tillgång till lagerhållning finns (ställa tunggods i hallen bredvid).

5625kr. Monterytan är 3×2,5kvm Det ingår el, 1 hylla, 2 bord, 2 dukar och 2 lunchbiljetter.  Tillgång till lagerhållning finns (ställa tunggods i hallen bredvid).

För varje utökad monterplats tillkommer 2500kr. Till varje extra monterplats ingår det ett bord. Extra monterplatser kommer att placeras i anslutning till varandra.

Har du inte möjlighet att stå i en monter på mässan men vill ändå synas bland besökarna erbjuder vi en möjlighet att köpa en reklamplats för 500kr som rullar på informationsskärmarna på Malmömässan under mässans öppettider.

Rabatterat pris erbjuds om elanslutning beställs via formuläret i anmälan.

Rabatterat pris erbjuds om hylla beställs via formuläret i anmälan.

600kr inkl. moms

Rabatterat pris erbjuds om väggar beställs via formuläret i anmälan.

Väggar 345kr/m (1×2,5m) inkl. moms

Rabatterat pris erbjuds om extra bord beställs via formuläret i anmälan.

Extra bord 275kr inkl. moms

Del i kylcontainer, lampor, disk, kylskåp och större elcentral går att få till extra kostnad och beställs och faktureras av Mässervice. Mer information ges efter anmälan är gjord.

Övrigt

Besökarna förväntar sig att kunna köpa produkter till bra priser så ladda era lager i montern och ha mycket produkter med er för försäljning på mässan.

Tidigare år har det förekommit att många utställare sålt slut redan kl 13.00 så ladda verkligen upp med ordentligt av produkter. Många danska celiakister kommer på mässan och handlar med sig stora mängder hem.

Det kan vara en bra idé att ha med sig värdekuponger till när produkterna tar slut. Värdekuponger är även en bra idé om ni säljer kyl eller frysvaror och inte vill sälja dessa på mässan.

Hänvisa dem till er webshop om ni har en sådan där de kan beställa med rabatt.

Det är alltid svårt att veta i förhand, men räkna med minst 1100 besökare.

Erfarenheten säger att köpkraften är stor hos våra besökare så anpassa dina produkter där efter.

Ja, det får ni. Viktigt att tänka på om du säljer ätbara produkter är att de inte får serveras för att ätas direkt utan läggs i en påse eller liknande.

Besökarna uppskattar att kunna handla era spännande produkter. Att kunna ta betalt med kort och Swish underlättar för era besökare.
Tänk på danska besökare som inte har möjlighet att använda swish så att även de kan handla av er.

Nej det ingår inte väggar och de som har monter mot bakvägg i hallen får inte sätta upp något på dessa väggar. Du kan välja att beställa bakväggar De väggarna får du sätta upp vad du vill på. 2024: Rabatterat pris erbjuds om väggar beställs via formuläret i anmälan. 345kr/m (1,25m) inkl moms.

Många av våra besökare äter någon slags specialkost. Av den anledningen uppskattar de om era innehållsförteckningar är tydliga. Vi kräver av den anledningen att det finns innehållsförteckningar till alla produkter som ni tar med er till mässan. Innehåller era produkter havre ska det vara  ren glutenfri havre.
Något annat som är bra att tänka på är att vara minst två i montern så att ni kan turas om att gå och ta paus och liknande.

Efter det att mässan stängt kommer ett mail skickas ut till alla utställare med en länk till en enkät. I enkäten kan ni berätta om vad som var bra och vad som var mindre bra med mässan. Era svar hjälper oss att göra mässan ännu bättre för alla inblandade. Du kan också använda kontaktformuläret.