Det goda livet - med specialkost

Faq för Utställare

De vanligaste frågorna och svaren

Den 15 april 2023

Mässans öppettider är 10.00-16.00 och ni får möjlighet för tillträde från 07.00 samma dag för att packa upp och iordningställa er monter.

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Hitta hit

I kassan kan du betala med kort och kontanter. Vi ser gärna att ni betalar entréavgiften med kort.
När det gäller utställarna är det olika hur de kan ta betalt. Vissa utställare tar kort och/eller Swish och andra bara kontanter.

Priser

3000kr. Monterytan är ca 3×2,5m. Till första monterplatsen ingår det två lunchbiljetter och ett bord 180x80cm. Tillgång till lagerhållning finns (ställa tunggods i hallen bredvid).

2000kr. Monterytan är ca 2,2 x 2,5m. Det ingår 1 lunchbiljett och ett bord 120x40cm. Tillgång till lagerhållning finns (ställa tunggods i hallen bredvid).

Har du inte möjlighet att stå i en monter på mässan men vill ändå synas bland besökarna erbjuder vi en möjlighet att köpa en reklamplats för 500kr som rullar på informationsskärmarna på Malmömässan under mässans öppettider.

Är möjligt för monterstorlek standard. För varje extra monterplats tillkommer 2000kr. Till varje extra monterplats ingår det ett bord. Extra monterplatser kommer att placeras i anslutning till varandra.

Rabatterat pris erbjuds om elanslutning besälls via formuläret i anmälan.

Del i kylcontainer, lampor, disk, kylskåp och större elcentral går att få till extra kostnad och beställs och faktureras av Mässervice. Mer information ges efter anmälan är jord.

Övrigt

Nej det ingår inte väggar och de som har monter mot bakvägg i hallen får inte sätta upp något heller. Du kan välja att beställa bakväggar av Mäss-Service och 2022 var kostnaden 275kr/löpmeter + stödväggar. De väggarna får du sätta upp vad du vill på. Priser för 2023 har vi ej fått ännu.

Ja, det får ni. Det har hänt att  utställare sålt slut på sina produkter tidigt. Det kan vara en bra idé att ha med sig värdekuponger till när produkterna tar slut. Värdekuponger är även en bra idé om ni säljer kyl eller frysvaror och inte vill sälja dessa på mässan.

Besökarna uppskattar att kunna handla era spännande produkter. Att kunna ta betalt med kort och Swish underlättar för era besökare.

Det är alltid svårt att veta i förhand, men de senaste åren har det varit ca 1000-1200 besökare.

Många av våra besökare äter någon slags specialkost. Av den anledningen uppskattar de om era innehållsförteckningar är tydliga. Vi kräver av den anledningen att det finns innehållsförteckningar till alla produkter som ni tar med er till mässan. Innehåller era produkter havre ska det vara  ren glutenfri havre.
Något annat som är bra att tänka på är att vara minst två i montern så att ni kan turas om att gå och ta paus och liknande.

fter det att mässan stängt kommer ett mail skickas ut till alla utställare med en länk till en enkät. I enkäten kan ni berätta om vad som var bra och vad som var mindre bra med mässan. Era svar hjälper oss att göra mässan ännu bättre för alla inblandade. Du kan också använda kontaktformuläret.