Det goda livet - med specialkost

Faq för besökare

De vanligaste frågorna och svaren

Den 25 maj 2024
10:00-16:00

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Hitta hit

Barn under 6 år går in gratis 

Entré ej medlem 
6-11 år: 50kr 
12 år och uppåt: 100kr 

Entré medlem*
6-11 år: 25kr 
12 år och uppåt: 50kr 

*För medlemmar i Svenska Celiakiförbundet (SCF) & Dansk Cøliaki Forening vid uppvisande av medlemskort. 

Vill du bli medlem i SCF blir du det enklast via denna sida: Bli medlem

Förköpsbiljetter finns ej tillgängligt utan entrebiljetter köps på plats på mässan.

Besöker du Malmömässan lyssnar du på dem när du är på plats. Schemat kommer synas på hemsidan så fort det är färdigt.
Föreläsningarna ingår i ditt inträde.

I kassan kan du betala med kort och kontanter. Vi ser gärna att ni betalar entréavgiften med kort.
När det gäller utställarna är det olika hur de kan ta betalt. Vissa utställare tar kort och/eller Swish och andra bara kontanter.

Ja i det glutenfria caféet kan du unna dig massor av gott. Det kommer finnas goda mackor och sallader samt kakor m.m. Mer info kommer när menyn är satt. Allting är glutenfritt, stor del laktosfritt samt mjölkfria och veganska alternativ finns.

Ja det kan du. Flera av utställarna har haft riktigt bra mässpriser föregående år.

På torget vid stationen några minuters promenad från mässan eller inne på köpcentrat Emporia i närheten.

Om ni vill gå ut från mässan och sedan komma in igen tar ni med fördel kontakt med någon av oss vid entrén så ger vi er en stämpel som ni visar upp när ni vill in igen.

Parkering finns i området runt Malmömässan. Det finns även parkeringshus i närheten. Emporias parkeringshus till exempel ligger på gångavstånd.

Du hittar ditt medlemskap i medlemsappen Cardskipper. www.celiaki.se/medlemsapp.

Ja, det går bra att bli medlem på plats. Vill du bli medlem redan nu besök denna sida: www.celiaki.se/bli-medlem/

Vi bjuder in alla relevanta företag vi kan hitta, sen är det upp till varje företag att fatta ett eget beslut.

Skicka ett mail till oss på info@specialkostmassan.se med kontaktuppgifter (e-mail adress till producenten) och lite info så skickar vi en inbjudan till producenten.

För närvarande råder det ett väskförbud vid olika evenemang på grund av det rådande säkerhetsläget. Vi förstår att det kan vara en källa till oro och förvirring för många, och därför vill vi klargöra vår ståndpunkt angående väskor på Det goda livet-mässan.

På Det goda livet-mässan är det tillåtet att medföra väskor, inklusive dramaten-väskor, eftersom den nuvarande lagen om väskförbud inte gäller för mässor. Det är viktigt att notera att lagar och förordningar kan ändras över tid, och vi uppmanar våra besökare att hålla sig uppdaterade genom att följa våra officiella kommunikationskanaler och besöka vår hemsida regelbundet.

För att få mer information om väskförbud och de aktuella reglerna kan du besöka polisens hemsida, där de har publicerat information om beslutet angående det totala väskförbudet på idrottsevenemang: Länk till polisens hemsida.

 

I samband med att mässan öppnar för besökare kommer en länk till en enkät läggas upp på startsidan. I enkäten kan du berätta vad som var bra med mässan och vad som kan göras bättre. Era enkätsvar från föregående års mässor har vi haft stor nytta av och med det som underlag har vi försökt att årets mässa ännu bättre än föregående år.
Man kan också alltid maila oss på info@specialkostmassan.se med synpunkter och tankar. Eller fyller du i formuläret på sidan Kontakta oss