Det goda livet - med specialkost

Utställare 2024

Vi är stolta över att presentera 2024 års utställare! 
Listan uppdateras löpande.

fria_logo_2015_PMS

FRIA

”Det goda glutenfria livet” Goda bageriprodukter för alla, bakat med högsta kvalitet för bästa smak! Fria Bröd är ett familjeägt glutenfritt bageri som utvecklar och tillverkar gluten- laktos och mjölkproteinfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är idag Nordens ledande varumärke inom glutenfritt. Sortimentet omfattar allt från matbröd till baguetter, fika och färdiglagat. Fria arbetar ständigt med produktutveckling och ligger alltid i framkant när det gäller smak och kvalitet.

HUVUDSPONSOR

schär_logo

Schär

Det bästa sättet att få alla att känna sig som hemma är att laga en måltid som alla kan njuta av. Därför använder vi på Schär bara de bästa spannmålen och sädesslagen för att anpassa till allas unika smaker och behov. För oss är det inte bara viktigt att skapa glutenfria produkter utan också att göra dem med det bästa vi har.

logo_Lindroos

LINDROOS

Glutenfria ingredienser och mixer

Lysings

Lysings Glutenfria bageri

Lysings Glutenfria Bageri har ett brett sortiment av produkter med unik kvalite. Vi säljer direkt till konsument via vår frysbil eller på Lysings Konditori i Ödeshög.

Bagamix

Bagamix.se

Mjölmixerna från Baga gör det enklare än någonsin att baka naturligt glutenfria, mjölkfria och äggfria godsaker utan tillsatt socker.

Mixwell_Logo

MixWell

Mixwell är familjeföretaget som tillverkar glutenfria mjöl och bakmixer. Vi har mixer för våfflor, fullkornsbröd, muffins samt olika basmjöler.

Green-Praline-9-compressed

Green Praline

Vi är ett helt glutenfritt och växtbaserat konditori och choclateri baserat i Stockholm där vi bakar och gjuter allt för hand. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa hantverks produkter så som bland annat praliner, mazariner, punschrullar och Sarah Bernardh utan gluten, laktos, mjölk, vetestärkelse och ägg, det mesta är också fritt från soja.

logotyp_hansogreta_svart_2

Hans och Gretas glutenfria bröd​

Glutenfritt hantverksbröd från Söderköping.

Hans och Greta började i blygsam skala som ett litet café i S:t Annas skärgård. Men ryktet om det fantastiskt goda brödet i S:t Anna spred sig snabbt. Och idag, drygt 20 år senare, är Hans och Greta ett av Sveriges mest älskade glutenfria bagerier.

gottutangluten

Gott Utan Gluten

Den lilla webbshoppen med det stora utbudet. Titta ofta in i vår webbshop så ni inte missar alla nyheter.

scuf-e1605720595311

SCUF

SCUF – Svenska Celiakiungdomsförbundet, är en organisation för dig som är mellan 0-29 år och har celiaki, eller känner någon som har det såsom vän eller syskon. SCUF anordnar läger, träffar och annat roligt där du kan få träffa andra och utbyta erfarenheter och lärdomar. Det är gratis att bli medlem i SCUF!

Skåne Län Logo

Celiakiföreningen i Skåne län

Vi är en del av Svenska Celiakiförbundet och arbetar med att representera dig med celiaki och/eller laktosintolerans i Skåne län. Föreningen arrangerar bland annat specialkostmässan i Malmö.
Som medlem hos oss är det lättare att leva med sin diagnos. Genom att delta på våra aktiviteter och föreläsningar får du del av andra medlemmars erfarenheter som kan höja din livskvalité.

Logotype_Celiaki_svart-kopia

Svenska Celiakiförbundet

Svenska Celiakiförbundet är en ideell intresseorganisation som företräder personer som har celiaki och-/eller laktosintolerans. Förbundet består av omkring 18 000 medlemmar i celiakiföreningar över hela landet.

Vill du bli medlem? Läs mer om medlemsskap och bli medlem här.